Praha – Pankrác

K dispozici ihned
Žádaná lokalita
od 10 500 Kč/apart.

Moderní apartmán pro 1 osobu se sdílenou kuchyní. Nákupní centrum Arkády a DBK se nachází v docházkové vzdálenosti od Villy. Villa leží poblíž metra C Pankrác a Budějovická a autobusové zastávky.

Pokoje

Koupelny

• MHD: 2 min
  • Pošta: 6 min
  • Potraviny: 5 min
  • 2. patro
  • Pro 1 osobu
  • Ensuite koupelna
Objevte

Další Byty & Pokoje

Každý náš člen má svůj soukromý pokoj. Všechny pokoje jsou plně vybaveny a připraveny k nastěhování. Obývací pokoj a kuchyň je přispůsobena ke sdílení a když nebudete chtít být sami, můžete třeba společně se spolubydlícími shlédnout seriál v krásných sdílených prostorech. Dle nabídky jsou k dispozici i pokoje s en-suite kouplenou.

Byty

Pokojů

Lokalit

Řeznická

Veliký, světlý a moderním vybavený pokoj v docházkové vzdálenosti od Karlova Náměstí, ulice Vodičkova nebo Václavského Náměstí. Pokoj je ve třetím patře s výhledem do klidné ulice.

Purkyňova

Světlý byt s dvěma oddělenými pokoji v samém centru na Praze 1. Byt je situován poblíž řeky Vltavy mezi Václavským a Karlovým Náměstím nedaleko zastávky tramvaje a metra.

Londýnská

Krásný prosvětlený byt v srdci Vinohrad. Bydlete v těsné blízkosti centra a přece jen v klidné Pražské residenční čtvrti. V Londýnské nabízíme moderní bydlení v krásném domě.

Bořivojova

Prostorný podkrovní byt pro 2 osoby s panoramatickou terasou a moderními společnými prostory. Byt se nachází v blízkosti tramvajové zastávky, Vysoké Školy Ekonomické a Riegrových sadů.

Pernerova

Prostorný  apartmán se třemi oddělenými pokoji v srdci Karlína. Apartmán disponuje velikými společnými prostory a moderním vzbavením. Apartmán se nachází poblíž stanice tramvaje a metra B – Křižíkova.

Villa apartmán A

Moderní a plně vybavený villa apartmán ideální pro 1 osobu s ensuite koupelnou a  sdílenou kuchyní. Collectif Villa leží poblíž metra C a autobusové zastávky.

Villa apartmán B

Slunný a plně vybavený villa apartmán ideální pro 1 osobu s ensuite koupelnou a  sdílenou kuchyní. Collectif Villa leží poblíž metra C a autobusové zastávky.

Villa apartmán C

Útulný a plně vybavený villa apartmán ideální pro 1 osobu s ensuite koupelnou a  sdílenou kuchyní. Collectif Villa leží poblíž metra C a autobusové zastávky.

Villa Deluxe apartmán

Prostorný a plně vybavený villa apartmán ve vrchním patře s ensuite koupelnou a  sdílenou kuchyní. Collectif Villa leží poblíž metra C a autobusové zastávky.

Villa Vrchní apartmán

Světlý a plně vybavený villa apartmán ve vrchním patře s ensuite koupelnou a  sdílenou kuchyní. Collectif Villa leží poblíž metra C a autobusové zastávky.

Proč collectif?

Myslíme na vaše pohodlí

Vlastní pokoje
Prostorné a moderní pokoje vybavené komfortní postelí, pracovním stolem a krásným osvětlením jsou u nás standard.
Plně zařízené byty
Bydlete pohodlně a flexibilně. Veškeré vybavený bytu je na nás a tak můžete zapomenout na nákup nábytku a zbytečný stres při stěhování.
Férové nájemní smlouvy
Když jednáte s námi, máte jistotu férové, transparentní a standardizované nájemní smlouvy a to pro všechny naše lokality. Žádné háčky, žádná překvapení.
Co nabízíme

Naše služby a přístup

Vysokorychlostní internet

Rychlé a spolehlivé připojení hned po příchodu do bytu. Žádné kompromisy.

Týdenní úklid

Jednou za týden vás navštíví náš profesionální úklidový tým a uklidí sdílené prostory, kuchyň, obývací pokoj a sdílené koupeny. Můžete se těšit na všudypřítomnou čistotu.

Správa nemovitosti

O byty se staráme osobně a pečlivě. Nenecháme vás nikdy na holičkách. Pokud se něco pokazí můžete nám kdykoliv zavolat a náš tým techniků uvede vše do pořádku.

Víte s kým bydlíte

Chceme budovat komunitu podobně smýšlejícíh lidí a proto každého potenciálního nájemníka za vás prověříme ať je bydlení radostí pro nás všechny.

Vytváříme zajímavou komunitu

Chceme aby k nám patřili učitelé, inženýři, studenti, a nebo třeba doktoři a tak vytvořit bydlení v zajímavé komunitě.

Nejčastější otázky

Jak probíhá přihlašovací proces?
Velmi jednoduše. Vyplníte online přihlášku, a následuje osobní schůzka a rezervace vašeho pokoje. Mezi tím provedeme nutnou administrative a poté se můžete ihned stěhovat!
Můžu přijímat návštěvy?
Návštěvy jsou vítany. Je třeba se s námi domluvit a pouze nám představit na jak dlouho se u vás návštěva zdrží. Pro uskutečnění návštěvy vyžadujeme souhlas spolubydlících, abychom udrželi pohodovou atmosféru.
Jak se platí energie?
Jednoduše a transparentně! Již nebudete muset řešit přehlašování energií na vás po nastěhování do nového bytu. Veškerá administrativa a platby řešíme my. Energie rozdělíme proporcionálně k velikosti vašeho pokoje a zahrneme do vašeho měsíčního vyúčtování. Zaplatíte pouze jednu částku ve které je již zahrnuto nájemné, energie a domovní poplatky a tak na vás nečeká žádné nepříjemné překvapení, jako to bývá u klasických pronájmů.
Jak je to s kaucí?
Standardně se platí bezpečnostní depozit ve výši jednoho měsíčního nájmu. Pokud se rozhodnete bydlet s domácími mazlíčky budeme požadovat 2 měsíční nájmy.
Jak je to s koupelnami?
Většina našich jednotek má en-suite koupelnu. Pokud budete bydlet v pokoji bez vlastní koupelny, z pravidla jí budete sdílet pouze ve dvou.
Můžu bydlet s přítelem / přítelkyní?
Určitě! Pokoje pro dvě osoby bývají větší a mívají en-suite koupelny.
Jaké spolubydlící budu mít?
Všechny budoucí členy naší komunity pečlivě prověřujeme. Bereme v potaz trestní rejstřík, reference od předešlého pronajímatele a vždy provedeme krátký pohovor, ať máme jistotu, spokojenosti obou stran. Pokud vám přesto nebude vyhovovat spolubydlící garantujeme možnost přesunu do jiného bytu, k vaší spokojenosti.
Jak často se provádí úklid a co se uklízí?
Úklid provádíme jednou za týden. Náš tým uklízí veškeré sdílené prostory; kuchyňskou linku, vyneseme odpadkový koš, vytřeme podlahu, utřeme prach a kompletně uklidíme sdílené koupelny. Za příplatek 500 kč vám na vyžádání uklidíme i váš soukromý pokoj vcetně převlečení ložního prádla.
Můžu sdílet byt s přáteli?
Samozřejmě! Přived’te vaše přátele, podejte hromadnou přihlášku a my vám najdeme vyhovující byt.
Může se mnou bydlet domácí mazlíček?
Ano v nabídce jsou byty pro majitele domácích mazlíčků. Pro zachování komfortu ostatních spolubydlících se snažíme najít další spolubydlící s malíčky. Při nastěhování nicméně požadujeme 2-měsíční bezpečnostní deposit místo standardního 1-měsíčního depositu.
Co když chci ukončit nájemní smlouvu dříve?
Vždy přihlížíme k osobní situaci. Obecně platí, že strháváme váš bezpečnostní depozit při náhlém ukončení nájemní smlouvy před jejím řádném vypršení.
Platím nějaké poplatky?
Chceme zachovat jednoduchost a efektivitu a proto před nastěhováním zaplatíte pouze první a jediný členský poplatek ve výši 1800 Kč abychom mohli vaše nastěhování a zabydlení zařídit rychle a bez starostí! Potom již žádné poplatky, nikdo přece nemá rád poplatky.
Co vše je v nájmeném zahrnuto?
Můžete očekávat plně vybavený byt, připraven k nastěhování. Nájemné zahrnuje, energie, úklid, měsíční nájem, vybavení bytu, silnou Wi-Fi síť. Jednoduše vás nečekají žádné zbytečné poplatky nebo nečekané náklady na provoz a údržbu bytu.
Přijímáte kuřáky?
Naše domovy jsou nekuřácké. Pro komfort všech je zakázáno kouřit kdekoliv v prostorech našich budov. V případě porušení tohoto pravidla budeme muset ukončit nájemní smlouvu.
Jak si můžu zarezervovat můj pokoj?
Jednoduše vyplňte náš kontaktní formulář a my se vám ozveme s doplňujícími informacemi a dalšími kroky.
Jak probíhá prověrka členů Collectif?
Při prověrce nahlížíme do trestního rejstříku, přihlížíme k referencím od předešlých pronajímatelů a v poslední řadě provedeme krátký pohovor, abychom se seznámili a zjistili zda si budeme vyhovovat.
Bydlete v moderním stylu

Zarezervujte si apartmán v Collectif Ville